Geld lenen zonder bkr toetsing binnen 10 minuten

Bent u op zoek naar een minilening van een paar honderd euro die u binnen 10 minuten kan regelen? Er zijn verschillende websites die deze optie aanbieden. De erkende website Minilening.nl was hier een voorbeeld van. Op deze website kon je een minilening aangaan met een optie tot een bedrag tussen de 50 en 1500 euro. De looptijd van deze lening bedraagt 21 dagen, dit betekend dat je de lening binnen 21 dagen terug moet betalen! Er zaten echter wel enkele voorwaarden aan deze kortlopende leningen.

Er zijn nu andere aanbieders van deze Minilening in Nederland. Veel zijn het er niet. De bekendste zijn ferratum en saldodipje. Ze opereren nu vanuit Spanje, en mogen in Nederland alleen een minilening aanbieden zolang ze in een ander land zitten en alleen via internet bereikbaar zijn.

Degene die de mini lening afsluit moet de minimale leeftijd hebben van 21 jaar tot de maximale leeftijd van 65 jaar. Ook moet degene die deze lening afsluit een Nederlandse nationaliteit heeft. De leningen zonder bkr toetsing zijn ook niet mogelijk voor studenten of andere mensen die een netto inkomen lager dan €1200 netto per maand heeft. Indien u voor deze minilening in aanmerking komt, kan u via de site van ferratum.nl en saldodipje.nl een aanvraag doen.

Wat moet ik voor deze minilening aanleveren?

  • Copy van ID-kaart of paspoort. Deze moet u direct in het begin van het proces opsturen. U kunt gewoon een foto maken van uw id en deze opsturen. Dit kan zelfs via een webcam of gewoon met uw mobieltje.
  • Tijdens de aanvraag moet u ook uw bankrekening bewijzen. Dat gebeurt via het maken van een iDeal betaling van 1 cent.
  • Dit laatste hoeft niet als u een rekening heeft lopen bij de ABN Amro bank. Dat kan dit automatisch. Bij het overmaken van de minilening ziet ferratum of saldodipje direct of uw naam ook bij deze rekening past
  • U moet soms wel opgeven wat uw inkomen is, maar meestal wordt er niet gevraagd om het opsturen van een loonstrook bijvoorbeeld.

Tip: Een lening van boven de 400 euro wordt meestal niet goedgekeurd. U krijgt dan een "alternatief voorstel" per mail vaak. Als u van te voren voor een iets lager bedrag kiest, dan krijgt u deze lening vaak wel meteen goedgekeurd. Na het terugbetalen van deze lening, krijgt u een nieuwe kans en kunt u meestal meer lenen.

Garantstelling

Een groot nadeel van Ferratum en Saldodipje is dat u een garantstelling moet hebben. Dit kan uw buurman, of bekende zijn, maar wie gaat dat nu vragen??? Dus de meeste mensen kiezen voor de garantstelling van hunzelf, maar die kost wel. De kosten van een minilening zijn dus niet alleen de kosten voor de rente, maar vooral voor de garantstelling. Deze kosten kosten ziet u helaas niet meteen, maar pas alsu al verder in het proces bent. We hebben het voor u even opgezocht. Kijk hieronder.

Zoals hier zichtbaar, zijn de kosten soms echt hoog. De 1500 euro lening kent kosten van meer dan 600 euro!!! Dat is echt hoog. De meeste mensen kiezen niet voor zo'n hoge lening, maar soms wel. Ik vraag me af of die mensen wel weten wat ze doen.

Ervaringen

Zie voor ervaringen hier en vooral ook hier op Trustpilot. U kunt daar ook op saldodipje zoeken. Het zijn eigenlijk allebei dezelfde bedrijf. Lang niet iedereen is positief!!!