Geld lenen zonder bkr toetsing binnen 10 minuten

Snel geld lenen zonder bkr toetsing binnen 10 minuten? Dat werkt zo…


Bent u op zoek naar een minilening van een paar honderd euro die u binnen 10 minuten kan regelen? Er zijn verschillende websites die deze optie aanbieden. De erkende website Minilening.nl is hier een voorbeeld van. Op deze website kan je een minilening aangaan met een optie tot een bedrag tussen de 100 en 750 euro. De looptijd van deze lening bedraagt 21 dagen, dit betekend dat je de lening binnen 21 dagen terug moet betalen!

Er zitten echter wel enkele voorwaarden aan deze kortlopende leningen. Degene die deze lening afsluit moet de minimale leeftijd hebben van 21 jaar tot de maximale leeftijd van 65 jaar. Ook is het van belang dat degene die deze lening afsluit een Nederlandse nationaliteit heeft. Deze leningen zonder bkr toetsing zijn ook niet mogelijk voor studenten of andere mensen die een netto inkomen lager dan €1200 netto per maand heeft. Indien u voor deze minilening in aanmerking komt, kan u via de site van minilening.nl een aanvraag doen en krijgt u daarna discreet enkele E-mails en wordt er contact met u opgenomen. Wat moet ik voor deze minilening aanleveren?

  • Ten eerste moet u een kopie van uw laatste loonstrook toesturen. Een kopie van een geldig legitimatiebewijs Een elektronisch afschrift van internetbankieren.
  • Waar kan ik deze documenten aanleveren? Online via een veilige link Per email, fax of per post ( 1 dag vertraging)
  • Wat gebeurt er als ik niet op tijd terugbetaal? Indien u niet binnen de afgesproken terugbetalingstermijn terugbetaald krijgt u direct een herinnering thuisgestuurd. Als u niet binnen de nieuw afgesproken termijn terug betaald wordt de incasso uit handen gegevens aan een incassobureau
  • Waar kan ik deze minilening zonder bkr toetsing binnen 10 minuten afsluiten? Op de website minilening.nl kan deze lening afsluiten.